Mijn verhaal

Mijn aangeboren voorliefde voor het persoonlijke verhaal ontwikkelde zich tijdens mijn studie geschiedenis in Leiden, via het samenstellen van congresprogramma’s voor de zorg en mijn inzet voor werkgelegenheidsprojecten in Zuid-Afrika, tot het opschrijven van het levensverhaal van mijn eigen oma. Daarna besloot ik mijn passie voor het schrijven en faciliteren van persoonlijke verhalen te gaan inzetten vanuit Verhalenpodium.

Met interviews, tekst en het juiste platform, geef ik verhalen een podium. Zo wil ik bijdragen aan een inclusieve wereld. Ik ben ervan overtuigd dat compassie ontstaat en collectieve wijsheid groeit, zodra mensen écht contact maken met elkaar. Het middel dat ik daarvoor inzet is storytelling. Met mijn verhalen draag ik persoonlijke ervaringen integer en aantrekkelijk uit. Van de mensen áchter organisaties, projecten, ontwikkelingen, nieuwsberichten. Want om hen gaat het uiteindelijk.

Graag verwijs ik naar mijn LinkedIn-profiel voor een volledig beeld van mijn opleiding en ervaring.